SPECIAAL TRANSPORT G. BELIN

Als specialist in uitzonderlijk vervoer zijn wij aanwezig over het hele Europese territorium. Wij werken voor verschillende sectoren zoals de staal- en koperindustrie, de energiesector, openbare werken, de industrie in het algemeen...
Om uw transporten van A tot Z te organiseren, kunnen we terugvallen op 70 jaar ervaring, u kunt altijd rekenen op : een exacte prijsberekening, trace & tracking, douaneformaliteiten, haalbaarheidsstudie, aanvraag van bijzondere toelatingen, het opvolgen van de chauffeurs… Wij nodigen u uit om onze website te verkennen om onze service tot in de details te ontdekken. 

 

Wij werken zeer regelmatig over heel Europa - ook in Oost-Europese landen - en hebben dus heel wat ervaring in het organiseren van transporten langs alle mogelijke verkeersassen.
Wij hebben ervaring met heel diverse opdrachten, waarvan een aantal bijzonder spectaculaire voor verschillende gerenommeerde bedrijven uit de industriële en commerciële wereld. Wij worden door deze veeleisende klanten als zeer betrouwbaar aanzien.
 

G.Belin Transport sa - Rue Provinciale, 6 - B-7760 Celles

Tel : +32 (0) 69 45 23 00 - Contact

Fax : +32 (0) 69 45 63 74

  • Facebook Social Icon